Wednesday, March 17, 2010

Efterlysning! Extra Mormor eller Farmor



Det här är en helt seriös efterlysning, jag behöver fler släktingar! Först hade jag tänkt på kvoteringsproblematiken och skulle efterlysa extra mormor, farmor, farfar eller morfar - dvs 50/50 för att inte beskyllas för könsdiskriminering. Men det blev nedröstat eftersom det anses för riskabelt att introducera en hurtig äldre man i familjen Catani. Därför ser min kontaktannons ut som följer:

Sökes: Extra mormor eller farmor, ung till sinnet, erfaren i livet och fylld av visdom och bra citat. Plus om du har en stor receptbok för bullar, prinsesstårtor och musselgryta på vittvin. Du skall vara pratglad, sällskaplig, hel och ren och gärna ha körkort och kunskap om hur man kör i högertrafik (ej ett måste, vänstertrafik går utomordentligt bra också så länge du är duktig på att fickparkera).

Finnes: Tvåpersoners tjejfamilj med särintressen Cirkus, Bolibompa, kommunikation och språkhumor. Vi saknar släktingar och behöver hjälp med att hämta från dagis, laga mat och sitta i timmar i köket och sörpla kaffe och diskutera kroniska sjukdomar, kungliga bröllop och Allers korsord.

Kontakta mig om ni vet någon som kunde vara intresserad! Finders fee utgår självklart!

No comments: