Thursday, February 11, 2010

Opera, singelfest och piratkopiering




Jag undviker att copy/paste in direkta mail eller reklam eller dylikt, men ibland måste jag göra undantag. Dessutom kan det vara fullständigt olagligt och mot alla internet copy right laws, men kolla in Operans super fantastiska idé nedan! I love it.

Dags för Singelkväll igen!

Snart är det vår på allvar, och Kungliga Operan tar med nöje sitt ansvar för din vårromans genom att återigen bjuda upp till Singelkväll!

Den 8 mars kan du börja kvällen tillsammans med de andra singlarna redan 17.30 då vi bjuder på guidad visning i det romantiska och spännande operahuset. Därefter möter du retorikkonsulten Martina Skowronska som nyligen kommit ut med boken ”Kärleksretorik”, och hon ger lite goda råd inför resten av kvällen som innehåller den kritikerrosade föreställningen Orphée . Vi umgås naturligtvis i föreställningens paus, och efteråt blir det mingel i Gustav III:s kafé. Med en föreställning om kärlek, framförd i vår romantiska miljö, får du de bästa förutsättningarna!

All information om kvällen, samt biljettbokning, finns på www.operan.se/singel.

Våra singelkvällar brukar vara mycket populära, så boka snart! Då det är internationella kvinnodagen den 8 mars, så tänker vi oss stilpoäng till singelkillar som ser till att alla kvinnor får riktigt trevlig sällskap den kvällen.

No comments: