Monday, November 01, 2010

Ny resebyrå, Marrakech och en Bonita med idéer


För några veckor sedan började en mail-loop med subject "vi ligger med olika". Idén för sloganen kom egentligen från Fredrik Federley på Twitter där han berättade att hans kompis skrattat åt Aftonbladets kampanj "vi gillar olika" och därför döpt om den. Ja mail-loopen mellan kanske 20 väninnor fick i varje fall många roliga vändor och en kär väninna (låt oss kort och gott kalla henne Bonita) bjöd oss alla till Venezuela, då kom vi på den eminenta idén att börja med att låna min kompis fantastiska villa i Marrakech. Eftersom det nu går billiga direktflyg dit så räknade vi ut att vi kommer spara så mycket pengar att vi sedan kan flyga business class till Isla Margarita och spendera en vecka i Bonitas semestervilla och bada i champagne senare i vinter.

Marrakech nästa alltså. Livboj såg genast likheterna med vår favorit BBC TV-serie Absolutely Fabulous (Ab Fab i fansens vardagstal) och Bonita blev överlycklig och vill absolut sälja någon på marknaden. Glamorösa-M och Vackra-L avböjde att bli sålda annat än om priset var minst femtio kameler som kunde parkeras i passande trädgård i Djursholm. Hollywood-C tog sig an ansvaret att transportera dem hem. Hon som inte gillar knäckebrödsmulor i sängen kom på att vi skall starta en egen resebyrå efter att ha läst igenom vår hundratretton mail långa mail-loop, varmed Monaco-väninnan genast utnämnde mig till VD och Cirkusdirektris för resebyrån Fab AB. Vi har nu genom vår bokning lyckats belägra hela främre delen av flygplanet och Greta Garbo har ställt in sig på att få göra damage control under hela flygresan bland de stackars medresenärer som inte hade räknat med att vara med på Fab AB's champagne tour.

Bilden ovan är av ett nyhetsbrev som jag fick på mailen idag. Insåg att jag nog borde meddela avsändaren att de inte skall sälja resor till första veckan i december. Det finns nämligen en stor risk att deras resenärer inte är så väldigt imponerade av konkurenten Fab AB's trogna klientel.

Jolly Bolly Dear! See you in Marrakech.

No comments: